نحوه کار با این ابزارِ تعویض چهره با هوش مصنوعی برتر
ابزار عالی تعویض چهره با هوش مصنوعی برای جایگزینی واقعی چهره. یک تصویر پایه و یک تصویر چهره اضافه کنید، برای هر درخواست 10 اعتبار خرج کنید و بعداً به ویرایش نتایج در گالری و گالری خود ادامه دهید.
- ورودِ تصویرِ شما با انتخاب یا کشیدن تصویر، آن را اضافه نمایید.
- کلماتتان را برای تولید پرامپت کنید نظرتان را درباره تعویض، بهتر شدن و تغییر عکس آپلودی بازگو کنید.
- استارت کارِ تولید و دریافت آن با اعمال، پردازشگر کار را برای رساندن نتیجه پیش میگیرد.
- دریافت فایل و نتیجه کار نهایی در کامپیوتر یا دستگاهِ همراه شما، فایل جدید ذخیره میگردد.
چرا کاربران عاشق استفاده از این ابزارند
- درخواستها و نتایج ذخیره نمیشوند.
- ناشناس و خصوصی.
- مبتنی بر مدلهای هوش مصنوعی پیشرفته.
- سریع، سبک و با کارایی زیاد.
FAQ - تعویض چهره با هوش مصنوعی برتر
- تعویض چهره Premium AI چگونه کار می کند؟
- یک تصویر پایه و یک تصویر چهره را آپلود کنید، سپس با یک کلیک مبادله را شروع کنید. درخواست اول به طور خودکار تعویض چهره را ایجاد می کند و نتیجه را در چت پریمیوم شما باز می کند.
- آیا هر درخواست اعتبار هزینه دارد؟
- بله. تعویض چهره اولیه 10 اعتبار هزینه دارد و هر ویرایش بعدی در همان چت نیز 10 اعتبار هزینه دارد.
- آیا می توانم بعد از آن به ویرایش نتیجه ادامه دهم؟
- بله. پس از اتمام اولین تعویض چهره، چت مانند یک چت ویرایش تصویر برتر ادامه می یابد. میتوانید درخواستهای جدید اضافه کنید، تصاویر بیشتری آپلود کنید و نتیجه را بیشتر اصلاح کنید.
- آیا اطلاعات من و رسانههای تولید شده ذخیره میشوند؟
- خیر. برای محافظت از حریم خصوصی شما، تمام رسانهها و دستورات آپلود شده به طور موقت برای پردازش منتقل شده، بلافاصله پس از اتمام حذف میشوند و روی سرورهای ما ذخیره نخواهند شد. هیچکس جز شما هرگز آنها را نخواهد دید. تاریخچه چت و تمام نتایج تولید شده شما به طور انحصاری به صورت محلی در مرورگر شما در دستگاه خودتان ذخیره میشوند.
- چه تصاویری بهتر عمل می کنند؟
- پرتره های واضح با چهره های قابل مشاهده، نور متعادل و زوایای طبیعی سر معمولاً متقاعد کننده ترین نتایج را ایجاد می کنند.
- آیا اطلاعات من و رسانههای تولید شده ذخیره میشوند؟
- خیر. برای محافظت از حریم خصوصی شما، تمام رسانهها و دستورات آپلود شده به طور موقت برای پردازش منتقل شده، بلافاصله پس از اتمام حذف میشوند و روی سرورهای ما ذخیره نخواهند شد. هیچکس جز شما هرگز آنها را نخواهد دید. تاریخچه چت و تمام نتایج تولید شده شما به طور انحصاری به صورت محلی در مرورگر شما در دستگاه خودتان ذخیره میشوند.
این ابزار در حال حاضر در دسترس نیست
این ابزار بهطور موقت غیرفعال شده است. بهزودی بازمیگردد — تا آن زمان میتوانید از ابزارهای دیگر ما استفاده کنید.